Nagelbijt arrangement – In 9 weken naar mooie gezonde nagels

Met een nagelbijt arrangement kan ik je helpen om van het nagelbijten af te komen. Nagelbijten is in de meeste gevallen een gewoonte geworden. Gewoontes zijn hardnekkig en moeilijk vanaf te komen en de meeste nagelbijters doen dit al heel lang. Ik kan je helpen om van die vervelende nagelbijt gewoonte af te komen. Het is een proces en duurt gemiddeld zo’n 9 weken. Het ligt er een beetje aan hoe hardnekkig je nagels bijt. Schaam je niet voor mij ik heb al veel gezien en wil je graag helpen om gezonde nagels te creëren.

Ik kijk bij de eerste afspraak naar je nagels en zullen dan starten met het onderstaande nagelbijt arrangement. Doordat je iedere week terug moet komen geeft dit een stok achter de deur en zullen we samen werken om weer gezonde nagels te krijgen. Ik heb tot nu toe nog iedere nagelbijter van het nagelbijten af geholpen. Blijft dus niet langer rondlopen met zere kapote nagels waar je je voor schaamt. Je kunt eenvoudig een intake afspraak inplannen en ik help je om van het nagelbijten af te komen.

Met een Nagelbijt arrangement in ongeveer 9 weken naar gezonde sterke nagels.

Hoe ziet nu een nagelbijt arrangement eruit:

Nagelbijt arrangement

Intake afspraak: Ik kijk naar je nagels en nemen het hele arrangement door. Dan maken we een afspraak om te starten met het nagelbijt arrangement.

2de afspraak: De handen worden nagekeken en verzorgd. De nagelriemen worden teruggeduwd en losse velletjes worden e.v.t. weggehaald. Over de nagel wordt een gellaagje gelegd. Dit gellaagje zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om aan je nagels te bijten en voelt anders waardoor je iedere keer merkt wanneer je aan je nagels zit.

3de afspraak: Na de 1ste week kom je terug voor controle, en zal ik alles bijwerken waar nodig. Stukjes die los zitten of eraf zijn worden bijgewerkt. We nemen door wat je moeilijk vinden en geef je tips om het makkelijker te maken.

4de afspraak: Na 2 weken gaan we weer de nagels controleren. Je zult nu zien dat de nagel al een stukje gegroeid is. Bij nagel bijters gaat dit een stuk sneller. De nagel probeert namelijk te herstellen. Ik loop alles na en er wordt weer een nieuw gellaagje aangebracht op de nagels. Nagelriemen worden weer verzorgt en we bespreken weer wat je lastig vond.

5de afspraak: We zijn nu 4 weken verder, je nagels zijn nu al aardig gegroeid. Is het je toch nog gelukt om je nagels te bijten. Geen probleem dat herstellen we gewoon weer. Een gezonde nagel groeit zo’n centimeter per maand. Bij een nagelbijter gaat dit nog sneller.  Ook in deze week gaan we een controle doen en weer herstellen waar nodig is.

Week 5: Deze week krijg je weer een volledige nabehandeling. Ze zijn nu weer een stukje langer.

Week 6: In deze week ook weer een controle. Nemen we door waar je moeite mee hebt en waar we nog meer resultaat te behalen.

Week 7: Nu gaan we een week langer door. Met een eventuele controle.

Nagelbijt arrangementWeek 8: Nu heb je 3 weken er mee gedaan. in week 8 krijg je een volledige nabehandeling. De nagels zijn een stuk langer. Indien gewenst kunnen we in deze week de nagels nog verder verlengen met een tip. De nagel is al wel dusdanig lang dat er vaak wordt besloten alleen met een gel laag verder te gaan en niet te verlengen. Dit is helemaal aan jezelf wat je het liefste wil.

Week 9:  De laatste week van dit arrangement, doen we ook weer een controle. Vanaf nu kunt u om de 2 tot 3 weken een afspraak maken, voor nabehandelingen.

Voor het nagelbijt arrangement tot en met 9 weken bedraagt het  160 euro. Je krijgt van mij nagelriemolie om hiermee zelf thuis je nagels te verzorgen. Het is mogelijk het arrangement in 2 keer te betalen. De eerste afspraak 80 euro en week 5 het resterende bedrag van 80 euro.

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog vragen kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Dit kan per email of watsapp.

Ben je verhinderd, dan dien je de afspraak 24 uur van te voren af te melden, anders ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Wilt je zien wat ik allemaal gemaakt hebt kunt je via mijn facebook pagina vele voorbeelden zien.