Bruidsnagels – Bruidsnagelarrangement

Bruidsnagels, bij een bruiloft horen mooie nagels. Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in iemands leven. Verzorgde handen en voeten hoort bij deze bijzondere gelegenheid. Nu is de voorkeur voor iedere bruid anders. De een wil een mooie witte rand op de eigen nagel en de ander wil lange nagels met bijvoorbeeld nail art. We maken eerst een afspraak en nemen alle wensen door om vervolgens een behandeling in te plannen die bij je past. Bij mij loop je de deur uit met nagels die bij je passen.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden we zijn tenslotte allemaal anders en iedereen heeft zijn eigen ideeen. Zo kun je kiezen voor een gellak of gelnagels met versteviging of verlenging van de eigen nagel. De een wil alleen mooie nagels voor die dag de ander kiest voor gelnagels waarbij je minimaal 3 tot 4 weken mooie nagels hebt. Daarnaast kun je als je kiest voor gelnagels na 3 a 4 weken kiezen of je de nagels wil laten opvullen. Er zijn heel veel mogelijke opties waardoor het verstandig is om te kiezen voor het bruidsarrangement. Hierbij nemen we al je wensen in een intake voor bruidsnagels die bij je passen.

Met bruidsnagels krijg je de nagels die bij je passen op je bruiloft. De mogelijkheden zijn ongekend.

Naast de handen kan ik ook de teennagels een kleur geven. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een french manicure. Dit doe ik door gellak aan te brengen op de teennagels. Dit blijft zeker een 6 tot 8 weken goed. Gellak op de voeten blijft een stuk langer zitten dan op de handen dit komt doordat de teennagels veel minder snel groeien. De handen hebben ook veel meer te verduren dan de teennagels. Daarnaast werk je bij de teennagels alle oneffen heden weg en creëer je een gladde mooie oppervlakte.